Orlov/udmeldelse

Indmeldelse

Passivt medlem

Man behøver ikke melde sig ud af hvis man i en længere periode er væk f.eks. efterskole, udenlandsrejser eller lignende. 

I Gladsaxe HG giver vi vores medlemmer der skal være væk i en længere periode muligheden for at gå på orlov. Når du er på orlov betaler du ikke kontingent, men kan stadig deltage i de sociale arrangementer i klubben og følge med på Holdsport.

Man vil blive rykket til en orlovsgruppe på Holdsport, hvor man stadig kan tilmelde sig klubben sociale arrangementer. 

Har du besluttet dig for at spille håndbold i Gladsaxe HG, skal du melde dig ind i klubben.

Det gør du ved at klikke på “Indmeldelse” herunder.  Her vælger du så det hold, du ønsker at blive tilmeldt, og udfylder alle oplysningerne. 

Når din indmeldelse er blevet registeret vil du, når vi har behandlet din mail, modtage en mail fra Holdsport. I denne mail vil du modtage et brugernavn og et midlertidigt kodeord

 Bliv ”passivt” medlem i Gladsaxe HG

Du kan sagtens stå på mål for os, selvom du ikke løber med ind på banen.

Spiller du ikke håndbold, men vil gerne følge og støtte os, kan du blive passivt medlem af klubben.

Som passivt medlem er du med til at sørge for, at vi kan blive ved med at drive en håndboldklub med gode målsætninger både sportsligt og socialt. 

Læs mere om passivt medlem her

Fritidspas

Kultur,- Fritids- og Idrætsudvalget i Gladsaxe kommune giver støtte til, at børn fra kommunale skoler kan gå på hold i en forening i Gladsaxe.
Tildeling af fritidspas for børn i 0.- 6.- klasse sker af skolens ledelse, som udsteder et pas til barnet, hvis de vurderer at der er belæg for dette.
Læs mere om fritidspasset i denne pjece om fritidspas
 
Det skal du gøre når du har fået et fritidspas:
Så snart du har fået et fritidspas udstedt af skolen, skal du sende dette til os (kontakt@gladsaxehg.dk) eller aflevere det til din træner, så vi manuelt kan få meldt barnet ind på det ønskede hold, og søgt om tilskud til kontingentet hos kommunen. For at vi kan søge tilskud skal vi bruge følgende to dokumenter: 
 
  • Et udfyldt fritidspas, dette udfyldes af skolen og afleveres sammen med indmeldings-skemaet 
  • En udfyldt indmeldelsesblanket SKAL underskrives af en forældre/værge. 

Print indmeldings-skema her

Indmeldelse

Vælg handling

Indmeldelse

Vælg handling