Trænermappe

2018 – 2019

 

Velkommen til Gladsaxe HG.

 

Vi er glade for at have dig som træner i Gladsaxe HG. Vores klub har en stærk tro på, at et godt trænerteam er et væsentligt fundament, for en god og attraktiv håndboldklub, som udvikler sig med det omkringliggende samfund.

 

Denne mappe, som du nu sidder og kigger i, er et hjælpemiddel til dit arbejde som træner og udvikler af dit hold. Her finder du information om klubben, visioner, den lokale sammenhæng som vi indgår i og ikke mindst en masse praktiske informationer.

 

Hvis du har spørgsmål eller ideer, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi er der for dig.

 

Vi håber du vil få mange sjove timer i klubben, både med dit hold, men også med dine trænerkollegaer og alle andre frivillige.

 

Med de bedste hilsner

 

På bestyrelsens vegne

Trine Salmony, Formand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er vi?

 

Gladsaxe HG startede oprindeligt i 1953 som håndboldafdelingen i Søborg IF. Søborg IF tog i 1968 navneændring til Gladsaxe IF. 1. maj 1980 blev foreningen lagt sammen med HG. HG er Handelstadens Gymnastikforening, hvis håndboldafdeling blev opretter i 1927. HG vandt i perioden 1953-1977 DM for kvinder 12 gange, mens klubben hjemførte herrenes DM-titel 13 gange i perioden 1939-1970. Klubbens nye navn blev Gladsaxe HG. Under dette navn vandt klubbens herrer, i perioden 1981-1986, 4 medaljer ved DM, hvor højdepunktet var guldmedaljerne i 1983. Efter en 2-årig periode med navnet Gladsaxe Håndbold, stemte medlemmerne i 2011 for at tage navnet Gladsaxe HG.

Lidt fra den nyere historie: I sæson 2009/2010 havde vi på pige-/damesiden 5 pigehold og 4 damehold og på drenge-/herresiden drengehold. Siden er der sket en del på den front.

Vi har på pige-/damesiden i den kommende sæson 4 pigehold (U10 – U14) og 1 damehold, samt 5 drengehold (U10 – U14) og 1 herrehold. Dertil kommer en gruppe på 40 minier og 12 Trille-Trolle spillere og 1 håndboldfitnesshold.

Vores mål er at skabe et miljø omkring Gladsaxe Sportshal, som emmer af god stemning og gode håndboldtimer, for dem som syntes håndbold skal være sjovt og god motion, samt dem som er gode med en bold, men vigtigst af alt, at kammeratskabet og træningen er med til at gøre Gladsaxe HG til en attraktiv klub.

Vi håber du vil være medvirkende til at Gladsaxe HG bliver en endnu mere attraktiv klub – for klubbens medlemmer og for dig selv.

Gladsaxe HG er en håndboldforening i Gladsaxe Idræts Forening (GIF), som også består af en svømme- og en gymnastikforening.

 

Gladsaxe HG´s mission, vision og værdier.

 

Missionen er at tilbyde håndboldtræning for alle aldersklasser på såvel motions som divisionsniveau. Vores hjemmebane er Gladsaxe Sportshal, hal 1.

Vores visioner er mange, men i korte træk:

 • Gladsaxe HG er en klub med plads til alle på alle sportslige niveauer. En klub med et godt socialt fællesskab, hvor alle føler sig velkomne.
 • Gladsaxe HG er en klub, hvor vi tager et medansvar og hvor vi er gode til at arbejde sammen.
 • Gladsaxe HG skal have den største medlemstilgang i kommunen.

 

Værdier

Vores værdier er RTF. Disse bogstaver står for:

Rummelighed:

Plads til spillere af forskellig etnisk oprindelse, forskellige niveauer og ønsker. Respekt, for trænerne, børnenes formåen, dommere og retfærdighed, på og udenfor banen.

Tillid:

Til trænernes beslutninger, til bestyrelsen, forældreopbakning, træning, trænernes planlægning, udvikling og uddannelse. Trænere, der er der FOR børnene og deres ønske om at lære fra sig.

Fællesskab:

Holdånd, klubånd og opbakning. Sammenhold.

 

Handlingsplan for 2018/2019

 • Skabe en sjov, hyggelig og stemningsfuld hjemmebane – attraktiv for spillere og tilskuere.
 • Udvikle klubbens målmandstræning.
 • Udvikle dommerkorps.
 • Tiltrække sponsorer.
 • Arbejd med mindre harpiks på hallens døre, sæder o. lign.
 • Fredags- og lørdags træninger på tværs af aldre og køn.
 • Tiltrække spillere på alle hold, samt udvikle spillere, så der er flere hold på alle årgange.
 • Stævner, ture og besøg:
  • Udlandstur til Teramo fra U16 og op.
  • Udlandstur til samarbejdsklub i Serbien
  • U10 – U14 hold deltager i Hedebo Cup 21. – 23. september. Tilmelding senest: 1. september 2018 via bestyrelsen, Vladan Garvilovich.
  • Besøg af samarbejdsklub fra Serbien.
  • U10 – U12 deltager i AB Jule Cup mellem jul og nytår. Tilmelding senest 1. november 2018 via bestyrelsen, Vladan Garvilovich.
  • U14 deltager i Lund Jule Cup. Tilmelding senest 1. november 2018 via bestyrelsen, Vladan Garvilovich.
  • Alle ungdomshold deltager i Lyngby Påske Cup.
  • U10 og U12 deltager Dydensborg Taxi Cup.

 

Gladsaxe HG´s bestyrelse.

 

Formand
Trine Holm Salmony
Telefon: 3033 3697
formand@gladsaxehg.dk 

Ansvarlig for:
U10/U12 pigetræner, kontakt for hjælpetrænerne & DS, Håndboldfitness instruktør og dommeransvar

Kasserer
Stig Jakobsen
Telefon: 3110 4000

kasserer@gladsaxehg.dk 

Ansvarlig for:
kontingenter, halbookning, medlemsregistreringer, arrangementer, kommunikation og U12 kontakt

Bestyrelsesmedlem
Vladan Gavrilovic
Telefon: 3075 2357
vladan@gladsaxehg.dk
Ansvarlig for:
kontakt til trænerne, rekvisitter, stævner, turer, kontingentopkrævning, rekvisitter og arrangementer
Bestyrelsesmedlem
Bo Søren Ebsen
Telefon: 4032 0929

sponsor@gladsaxehg.dk

Ansvarlig for:
sponsorer/kontrakter,
U12 pige-, U14 drenge- og Håndboldfitness kontakt

Bestyrelsesmedlem
Carsten Hoffmann

Telefon: 4084 1516
carsten@gladsaxehg.dk

Ansvarlig for:
arrangementer, U11 drenge kontakt og rekvisitter

Bestyrelsesmedlem
Rasmus Kofod
Telefon: 2095 7095
rasmus@gladsaxehg.dk

Ansvarlig for:
kontakt til trænerne, klubudvikling, arrangementer, U14/U16 pige kontakt

Bestyrelsesmedlem
Aron T. Handler
Telefon: 2984 0180
aron@gladsaxehg.dk

Ansvarlig for:
trænerudvikling og uddannelse, håndboldskoleansvarlig, U14 drenge- & Herre senior træner

 

 

 

Den daglige træning.

 

Retningslinjer for træning og trænere i Gladsaxe HG

Hermed en række retningslinjer, så vi kan give spillerne i Gladsaxe HG de bedst mulige oplevelser i Gladsaxe HG.

1 – Brug træningstiden

Vi har kun en hal til rådighed til mange hold – brug al haltiden på at træne håndbold i hallen. Løbe- og styrketræning er en god ide, men det kan sagtens, og bør, lægges inden holdets haltid. På den måde kan vi bruge hallen mest effektivt.

2 – Vi spiller bold, fordi vi elsker bolden

Bolden er i centrum i håndbold, og bør derfor også være i centrum under træningen. Bolden bør derfor være en del af alle eller næsten alle øvelser og lege. Husk, at man også kan integrere bolden i fangelege, f.eks. med driblinger eller med bolden som helle, der kan kastes fra spiller til spiller.

3 – Husk det basale

Selvom det ikke er det sjoveste at træne, så er det det vigtigste, især for de mindste. Boldsikkerhed er noget af det vigtigste i håndbold, og man kan med fordel træne kaste-gribe øvelser til hver træning. Kaste-gribe øvelser kan sagtens varieres, og kan både gøres overfor hinanden, og med fordel løbende fra ende til ende, så spillerne også lærer at aflevere, mens de løber parallelt. Kaste-gribe øvelser giver også gode muligheder for at differentiere træningen, så man både udfordrer de bedste og de dårligste. Man kan gribe med en hånd, der kan være flere bolde i spil osv.

 4 – Man skal kravle før man kan gå

I forlængelse af sidste punkt, så er det vigtigt, at man ikke går for hurtigt fremad med sin træning. Håndboldspillet læres gradvist, og man kan ikke springe vigtige trin over. Det er f.eks. vigtigt, at spillerne lærer at time deres løb, inden man kan lære dem et ordentligt presspil. Det er vigtigt, at spillerne kan lægge et ordentligt pres, inden de lærer krydsspil. Og inden de kan lære at time deres løb, skal de kunne lægge en aflevering i fart. På samme måde er det vigtigt, at man kan ”tælle” i forsvaret, inden man lærer bytteaftaler, inden man lærer at dække forskellige forsvarstyper.

5 – Effektiv og tempofyldt træning

Jo mere spillerne får ud af træningen, desto bedre. De bliver bedre, og de synes, at håndbold i Gladsaxe HG er sjovere. Derfor er det vigtigt med en effektiv træning, hvor spillerne står stille så lidt som muligt, men til gengæld har så meget fart og så mange aktioner som muligt. Der må ikke opstå for lange køer, så der går for lang tid mellem hvert skud, finte, forsvar etc. Står der mere end 5-7 mand i kø, bør man overveje, om man kan sætte mere på sin øvelse, spille på et mål til eller gøre andet, der kan aktivere spillerne noget mere. Det er også sjældent, at der skal være mere end 4-5 spillere per bold i øvelserne. Flere spillere vil nedsætte spillernes boldkontakt for meget til, at øvelsen bliver effektiv for samtlige spillere. Sørg også for, at der bliver løbet en masse under træningen. Trætte spillere er glade spillere.

6 – Lad spillerne lære

Pas på med at forklare øvelserne til døde. Husk, at for spillerne gælder det: Det jeg hører, glemmer jeg. Det jeg ser, husker jeg. Det jeg gør, lærer jeg. Find også den gode balance under fejlretning, så man retter på spillernes fejl, men ikke hele tiden og uafbrudt. De skal også have mulighed for at overveje, hvordan de kan forbedre f.eks. en finte. Det lærer de meget af.

7 – Forsvar er en vigtig del af håndbold. Måske endda den vigtigste

Man vinder ikke noget, hvis man ikke har et fremragende forsvar. Forsvar skal gerne trænes til hver træning. Hvis spillerne ikke er så glade for kropskontakt, så lav øvelser, hvor de bliver tvunget til det. Hvis de trækker sig, når det bliver for fysisk, så lav øvelser, hvor de bliver tvunget til at bruge al deres fysik. Forsvar kan trænes på mange måder, også gennem leg. Husk også, at man sagtens kan dække op, selvom man er lille af statur. Det kræver bare den rigtige træning. Forsvar er både i armene, fødderne og hovedet.

8 – Træning skal ligne kamp

Vi træner til kamp. Derfor kan man med fordel i sin træning lave sine øvelser så tæt på kampsituationer som muligt.

Træningstider.

Gladsaxe HG får tildelt tid i Gladsaxe Sportshal hal 1 mandag til torsdag fra kl. 16 til 22 og enkelte fredage og weekender.

 

I løbet af sæsonen kan du risikere, at dit holds træningstid bliver aflyst. Oplysningen vil normalt komme med 2 ugers varighed. Bestyrelsen vil sørge for at oplysningen vil være at finde på hjemmesiden.

 

Vi har mulighed for at booke ekstra træningstid i weekender. Dette kan enkelte gange også gøres i Buddinge Skolehal eller i hal 2.

Hvis dit hold ikke udnytter træningstiden, vil vi bede dig informere den træner, som træner før og efter dig, enten via SMS eller telefonisk. På den måde kan vi udnytte vores haltider, samt de andre hold kan få yderligere træning. Det kan komme tilbage til dig og dit hold.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Trine eller Stig, hvis du ikke kan komme i kontakt med trænerne.

 

Træningsartikler

Inde i Gladsaxe Sportshal har klubben 2 store boldskabe på hjul. Ligeledes har vi et rekvisitrum under tribunen, som man kommer til via mellemgangen. Hvert hold har adgang til et skab, hvor holdets spilletøj opbevares. Holdets navn står på skabet.

Træningsartiklerne, som er til rådighed, bliver løbende suppleret. Hjælp dig selv og klubben, ved at returnere de rekvisitter du har benyttet. Efterlad skabene i den stand, som du selv ønsker at modtage dem i. Længere levetid for rekvisitterne, giver mulighed for indkøb af nyt. Hvis du har ideer til nye rekvisitter, kontakt Vladan, som er ansvarlig for dette område.

Du har som træner fået udleveret en nøgle til de relevante skabe, samt en brik, som giver adgang til depotrummet. HUSK at give bestyrelsen besked, hvis du mister din brik.

Praktiske forhold i Gladsaxe Sportshal.

Centret er åbent i svømmehallens åbningstid. Svømmehallen og forhallen er under renovering frem til forventeligt lige før jul 2018.

 • Der er tilknytte halvagt: mobil: 29 26 40 23.
 • Der er åbent for badefaciliteterne i 1 herre og 1 dame omklædningsrum i hallens normale åbningstid.
 • Vagten som tilser alle hallerne i Gladsaxe Kommune, kan kontaktes på mobil: 20 25 75 51. Dette sker hvis der er uvedkommende i hallen, har været indbrud eller anden form for kriminalitet. De er uddannet til at tage sig af disse sager og har kontakt til kommunen og andre instanser. Det anbefales IKKE at yde selvtægt eller andet.

Dit hold.

Spillerne på dit hold.

Alle medlemmer er registreret i KLUBMODUL. Og du har/får adgang til at se dine spillere. Du modtager med mellemrum en liste med dit holds spillere på – navne, fødselsår, telefon og mailadresse. Hvis én af dine spillere IKKE er på disse lister, så skal de melde sig ind. Kontakt admin@gladsaxehg.dk, hvis du har spørgsmål om medlemmer.

Alle er velkommen til at komme og prøvetræne 2 gange gratis, før de melder sig ind.

Alle ungdomshold (fra 06 til U16) er oprettet på holdsport.

Holdleder

Vi anbefaler at hvert hold har en holdleder. På ungdomsholdene er det ofte en forældre, som påtager sig opgaven, som indebærer blandt andet at:

 • som sørger for at alle kampe, træninger mv. kommer på holdsport
 • at der er nok biler til at køre spillere til kampe
 • arrangere vask af spilletøj
 • engagere forældre til fællesarrangementer
 • være bindeled mellem forældre/træner, forældre/bestyrelse mv.
 • Hvis der ikke er tilknyttet en hjælpetræner, være med på banen, hvis der er behov for dette.
 • Hvis træneren er forhindret i at komme med til kamp, kan man overtage ansvaret i forbindelse med at stille holdet og hjælpe spillerne i kampen.

Man er IKKE forpligtiget til at påtage sig opgaver, som man ikke kan. Man er velkommen til at uddelegere til andre forældre.

Spilletøj

Spilletøjet til dit hold, er i en klubtaske og er dermed klubbens ejendom. Tøjet udlånes til holdets træner. Det bør som udgangspunkt IKKE udleveres til de enkelte spillere. Taske medbringes til kampe, og tøjet udleveret i omklædningsrummet og indsamles efter kamp. Herefter skal/bør holdets spillere på skift vaske tøjet, og medbringe det til den efterfølgende træning.

 

Deltagelse i HRØ-turnering

Tilmelding

Ved tilmelding til vinter- og sommerturneringer i HRØ-regi, er det dig som træner der indstiller dit hold, til hvilken række de skal stille op i. Der indledes med niveaustævner i september. Turneringen starter i oktober og har opbrud i midten af januar og slutter før påske.

For U6/U8 holdene er der tilmelding løbende, senest 1 måned før afholdelse af disse.

Information af frister vil du kunne se på tavlen i mellemgangen, se på hjemmesiden samt få oplyst af formanden.

Det er bestyrelsen/formanden der melder dit hold til de aktiviteter som de skal meldes til.

Kamptider.

Information og kampprogram, se DHF app.

Ved turneringsstart, fastsætter klubben selv kamptider for alle hjemmekampe. Husk at spørge dine spillere, om de kan spille på de fastlagt kampdage.

Herefter er der ca. 3 hverdage, hvor såvel hjemmekampe som udekampe kan flyttes MED ACCEPT fra modstanderne. Vær opmærksom på at følge placeringen af udekampe på: http://www.dhf.dk/turneringer-og-resultater/forening-soegning

Hvis der efter turneringsstart er behov for flytning af kampe, er det meget vigtigt at du overvejer om dit hold kan spille på det fastlagt tidspunkt, idet prisen for at flytte kampe er op til 1500 kr. Om nødvendigt, gør det så tidligt som muligt. Afbud af hele holdet til kamp får vi også bøde for, så alternativet er evt. at stille med ulovligt hold. Denne type udgifter vil vi gerne undgå. Kontakt formanden FØR du aflyser/påtænker at aflyse/flytte kampe. Det er bestyrelsen der skal godkende denne ekstra udgift.

Kampe i Gladsaxe Sportshal

Information om holdets opgaver ved hjemmekampe.

Der er opslag vedrørende afvikling af kampe i skabet, hvor tidtageruret er. Benyt din brik for at få adgang til dette.

Hjemmekampe

 • Er du holdkontakt/træner ved dagens første kamp i hallen?
  • Sæt dommerbord op og tilslut tidtageruret
  • Tænd hallyset på kamplys – knap 1 i kommentatorrummet
 • Er du holdkontakt/træner ved dagens sidste kamp i hallen?
  • Ryd tidtageruret på plads
  • Sæt dommerbordet på plads
  • Dæmp hallyset til knap 3 i kommentatorrummet.

Møder med holdet

Hold taktikmøder før kampen og snak efter kampen i omklædningsrummene.

Anbefal spillerne at klæde om før og efter træning – sammenholdet og den sociale del udspiller sig oftest i omklædningsrummet.

Selve kampen

Tidtagning: dit eget holds spillere/forældre er ansvarlig for tidtagning. Evt. kan man bytte med holdet før eller efter. Information om afvikling af hjemmekampsdag findes i skabet, hvor tidtageruret er.

Dommer

Hvis dit hold er tilmeldt B- eller C- rækken, vil alle kampe være døm-selv-kampe.

Klubben har flere trænere som er klar til at dømme disse kampe. Alle trænere har/bør snarest gennemgå HRØ kursus vedrørende dommergerningen. Formanden er ansvarlig for dette område.

Enkelte gange kan det være nødvendigt at du som træner kommer til at dømme dit eget hold, men vi tilstræber at dette ikke sker.

Hvis en påsat dommer udebliver, skal du kontakte formanden, som så vil søge om erstatning for dette.

Formanden er uddannet til at dømme kampe i HRØ regi.

Klublivet i Gladsaxe HG

Fredags- og lørdagstræninger

Det er muligt at træne fredage og lørdage, når klubben har booket hallen.

Bestyrelsen ser gerne at dette benyttes, da der i denne sæson er ret mange hold, og dermed ikke er ret meget fast træningstid.

Forældregrupperne er meget velkommen til at lave arrangementer i klublokalet i disse forbindelse, også gerne på tværs af hold, aldre og køn.

Klublokalet

Klublokalet er beliggende på 1. sal og deles med Svøm og Gymnastik.

Man kan booke sig på kalenderen, og her skal man skrive tidsramme samt kontaktnummer. Dette er for at andre kan kontakte dig, hvis det viser sig at i ikke skal benytte tiden – så lokalet så kan benyttes af andre.

Der er retningslinjer for at benytte lokalet. Disse er at finde i køkkenafdelingen, hvor du også kan se, hvordan bordene skal stå, når du forlader lokalet.

Lokalet skal være rent og ryddeligt efter brug.

HUSK AT EFTERLADE DET SOM DU SELV VIL MODTAGE DET!

Venskabsklubber

Gladsaxe HG er venskabsklub med København Håndbold og KIF.

Enkelte gange gennem sæsonen vil København Håndbold inviterer vores børn på U10 og U12 til at løbe med spillere på banen i Frederiksberg Hallerne. Børnene kommer til at løbe ind med enten modstanderne eller hjemmeholdet.

Vi tilbydes også billetter til flere hjemmekampe gennem sæsonen. Disse vil blive udbudt efter først til mølle princippet, men vi plejer at få mellem 50 og 80 stk.

Ligeledes tilbydes vi 1 – 2 gæste-træninger gennem sæsonen.

Kommunikation

Fra klubben til dig

Gladsaxe HG har netop lauchet en ny hjemmeside. Her vil der løbende komme informationer, både til dig og dine spillere.

Ligeledes benytter vi Facebook – Gladsaxehg.

Hvis der er specielle invitationer, hvor man skal tilmelde sig via Klubmodulet, så bliver der sendt en mail ud via klubmodulet.

Økonomi

Kontingent

Klubben opkræver kontingent via Klubmodulet. Dette tilgås via hjemmesiden. Her vil der ligeledes fremgå hvilke trænere og holdledere der er tilknyttet de enkelte hold.

Sponsorater

Dem har klubben brug for. Intet sponsorat er for lille.

Man kan sponsere et specielt hold, flere forskellige arrangementer eller bare generelt. Kontakt Bo, som er den sponsoransvarlige i klubben.

Man vil som sponsor blive promoveret på hjemmesiden, på Facebook og i klubben.

Alle sponsorater skal godkendes i bestyrelsen, og eventuelle indkøb sker gennem Gladsaxe HG.

Vi benytter CC Sportswear i Bagsværd til at få trykt vores tøj mv.

Her vil du ligeledes kunne få 15% rabat på dine køb.

Bøder

Eventuelle bøder som tildeles i forbindelse med udeblivelse/aflysninger, manglende holdkortudfyldelse, røde kort/karantæner, bliver sendt til klubben.

Klubben skal betale disse, men bestyrelsen forholder sig retten til at indkalde trænerne til samtaler, hvis der er for mange gentagelser. Bødernes størrelse er varierende, men starter ved kr. 500. Så dem skal vi ikke have for mange af.

Dit samarbejde med os.

Godtgørelse

Inden du starter som træner, har vi sammen underskrevet en samarbejdsaftale, som normalt dækker en sæson af gangen. Vi udbetaler ikke løn men godtgørelse for dine udgifter. Hvis din godtgørelse er højere end kr. 5.600 om året, skal du udfylde et skema. Dette skema vil blive tilsendt dig.

Trænermøder

Der vil blive afholdt trænermøder hver 2. måned. Disse vil have forskelligt indhold – både nogle ting fra bestyrelsen og fra HRØ (niveaustævner/vinterturnering/sommerturnering) men meget gerne oplæg fra trænerstaben.

Trænerkurser

Der vil i august 2018 blive afholdt dommerkursus modul 1. i Gladsaxe HG. Her vil alle trænere skulle deltage.

Ligeledes vil alle trænere skulle deltage i et eksternt kursus (såfremt vi ikke får et til Gladsaxe) svarende til det behov den enkelte træner måtte have.

Derudover vil Aron T. Handler afholde interne inspirationskurser i klubben. Mere herom ved opslag og på mail.

Yderligere kurser kan man søge via bestyrelsen. Send det konkrete ønske/informationer til Trine på formand@gladsaxehg.dk som vil sørge for tilmelding. Klubben får refunderet en del af kursusgebyret af Gladsaxe kommune.

 

Forsikring

Danmarks Idræts-Forbund (DIF) har i forsikringsselskabet Tryg tegnet 5 fælles (kollektive) forsikringer, som Gladsaxe HG, via medlemskabet af DIF automatisk er dækket af.

De 5 forsikringer er:

 1. en ansvarsforsikring, som dækker det erstatningsansvar, som din forening kan pådrage sig i forbindelse med sin virksomhed.
 2. En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige del dækker, hvis f.eks. en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet. Den frivillige del dækker, hvis en af foreningens frivillige ledere kommer til skade, mens han/hun virker for foreningen.
 3. Psykologisk krisehjælp, som dækker, hvis personer i eller omkring foreningen involveres i en alvorlig hændelse – f.eks. et ulykkestilfælde.
 4. En idrætsrejseforsikring, som dækker foreningens medlemmer, instruktører og ledere på foreningsrejser til udlandet.
 5. En retshjælpsforsikring, som dækker foreningens omkostninger i forbindelse med en retssag.

 

Holdsport

For spillere der er mellem 4 og 16 år, vil trænerne/holdlederne kunne invitere den enkelte spiller, når de er indmeldt klubben og har betalt kontingent.

Gladsaxe HG har valgt denne løsning af forskellige årsager:

 • Det er et gratis værktøj
 • Træneren har overblik over de spillere som er til rådighed, både til kamp og træning
 • Spillere og forældre har overblik over det pågældende hold, kampdatoer mv.
 • Holdsport er på telefonen

 

DHF app

Det er på denne app du finder alle de kampe som spilles i turneringen.

Man søger sin forening frem, markerer alle de hold man ønsker at følge, og så har man altid den nyeste turneringsinformation med sig. Det er ligeledes her man udfylder sit holdkort.

Det er vigtigt at man udfylder sit holdkort INDEN kamp. Når kampen først er spillet, kan man hurtigt glemme dette.

Klubben får en mail umiddelbart efter kampstart, hvis der ikke er udfyldt holdkort/holdkortet ikke indeholder samtlige oplysninger og efter 36 timer vil klubben få en bøde på kr. 500!!!!