Informationer og retningslinjer COVID 19

Til Udeholdene

Ankomst

Ved jeres ankomst til Gladsaxe Hallen SKAL I benytte hovedindgangen. Og sprit hænder af. 

På dørene til hallen er der skilte der tydeligt viser ind- og udgang for spillere og tilskuere. Spiller-indgangen er tættest på de tribuner hvor holdene der skal spille skal sidde. 

Hver hold (max. 15 personer) kan godt sidde i hallen, når holdet ikke spiller, dog skal alle sidde ned under de samme regler som tilskuerne.  (1 stol i mellem hver person og hver anden række). 

Opvarmning

 Udeholdet varmer op på gangen bagved dommerbord. Hjemmeholdet varmer op under tilskuer-tribuen. 

Der er INGEN ADGANG på banen før de forgående hold har forladt banen og rengøring af bænke og stolper er færdig. Der er sat tid af til bane-opvarmning og hvert hold får min. 10 min. opvarmning på banen. 

Efter holdets sidste kamp 

Ønsker man at blive i hallen og se flere kampe efter holdets kamp. Informere man en fra dommerbordet eller den hal-ansvarlige, derefter kan man blive henvist til en ny siddeplads, hvis et nyt hold skal til på hold-tribuen.

SIDDE NED MED 1 STOL IMELLEM HVERT PERSON OG HVER 2. RÆKKE. Gerne på den tribuen der er tildelt holdet. – WC-besøg er selvfølgelig tilladt 🙂

Omklædningsrum

Man kan godt benytte omklædningsrummene.      DOG må man kun være 7 personer i hvert rum og heraf 3 i bad ad gangen. 

Til Tilskuere

Ankomst

Ved ankomst til Gladsaxe Hallen SKAL I benytte hovedindgangen. Og sprit hænder af. 

På dørene til hallen er der skilte der tydeligt viser ind- og udgang for spillere og tilskuere. Spiller-indgangen er tættest på de tribuner hvor holdene der skal spille skal sidde. I

På tilskure-tribuen 

tilskuer-tribuen SKAL man SIDDE ned. Med 1 stol i mellem hver person og på hver anden række. Dette vil være tydeligt markeret.     

INGEN MÅ STÅ OP.                                          (WC-besøg er naturligvis tilladt).

Mellem kampene vil der være ca. 20 min. i denne tid skal rengøring af banen og udluftning fortages før en ny kamp kan starte. Ønsker man at strække benene, så skal man gå udenfor, selvom at holdene ikke er på banen endnu.