Æresmedlem 2020

Annie Sylvan

Træner i Gladsaxe HG fra 1987 – 2012

Annie fra Gladsaxe HG

Annie har selv da hun var yngre spillet håndbold, men da hun fik børn var det svært at finde tiden til det og det ebbede stille og roligt ud.

Da Annies børn var gammel nok, fik de lov til også at forsøge sig med håndbold. Annie startede ud med at være forældre og bringe sine børn til og fra håndbold.
Men i 1987 manglede der en træner til hendes mindste datters hold trådte Annie til og blev træner for minierne.

Annie har været træner i 25 sæsoner, hvor hun har haft minierne, lilleputpiger, puslingepiger. Derudover har hun samtidig været holdleder for et dameyndlinge hold og haft kommunes minisport i flere år, hvor hun også sad i aktivitetsudvalget.
Hun har deltaget i stævner både i ind- og udland og har brugt mange skoleferier på en luftmadras rundt omkring i landet.

Hun har brugt meget tid på håndbold både som træner og som forældre og har af flere omgange også trænet sammen med sine børn.

I 2009 modtog hun Nordea fondens lederpris i Gladsaxe Kommune.

Annie stoppede som træner i 2012, efter 25 sæsoner i Gladsaxe HG, her var hun begyndt at få børnebørn og tiden begyndte derfor igen at blive knap når man også gerne vil være mormor.

I årene efter hun stoppede har hun været fast inventar på tilskuerne når hendes børnebørn har været til kamp og træning.
Annie har også ind imellem hjulpet til med de helt små hold, hvis trænerne ikke har kunne komme, da hun jo alligevel er der.

Det er dejligt at Annie har brugt så meget tid og energi på at give de helt små årgange en god start på deres håndboldliv i Gladsaxe HG.

Fra Bestyrelsen i Gladsaxe HG

Selvom bestyrelsen er nyindsat sidder så kan historien ikke ændres. Og i dag vil næsten 200 HG medlemmer ære dig og takke dig for de 25 år i træner-trøjen og for den efterfølgende og stadige støtte fra tilskuerpladserne.